Align With Me

Галя

Галина Дензел

Приятно ми е да се запознаем  – казвам се Галя. Може би сте чели мои материали на блога ми www.eatloveandtrain.com или сте срещали мои статии на тема здравословен начин на живот в различни български и американски сайтове и медии. Повечето хора ме познават като личен треньор, консултант по хранене и автор на здравословните рецепти от колекцията Изкуството на истинската храна.

Align with me е нов проект, който има за цел да ви запознае с практиката ми в областта на ресторативното движение.

Движението, здравословното хранене, баланса и търсенето на по-добро качество на живот са сред движещите сили в работата и личното ми развитие. Вече 10 години помагам на хора на различна възраст да постигнат по-добро здраве като ги съпътствам в намирането на най-добрият начин на хранене, движение и грижа за себе си.

Всеки има нужда да се движи, но как, колко, кога и какво точно да прави? Ресторативното движение по-добре от всяка друга система отговаря на този въпрос. Всяка индивидуална програма започва с внимателна оценка на нуждите, пълен анализ на стойката, мобилността на ставите и способността да се изпълняват заложените на човека модели на движение.  Изготвянето на индивидуализиран подход за движение е наука и изкуство, които се прилагат различно за всеки човек. За мен е и предизвикателство и привилегия да работя с хората, които са избрали да бъда техен учител.

Системата за ресторативно движение е холистичен подход, който има за цел да научи всеки как САМ да бъде свой треньор. За повечето хора 10 сесии са напълно достатъчни за да продължат сами своята практика докато постигнат дадени умения и преди да са готови да продължат със следващото ниво на програмата.

Може да прочетете повече за системата ето тук или да се свържете с мен за консултация ето тук

Бъдете здрави!

Галя

One thought on “Галя

  1. Pingback: Тази година, тренирай по-малко (превод от английски език) | voda limon

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s