Align With Me

София, Хасково, Несебър…

Вашият коментар

ImageХората в България се движат. Мислейки. И култивирайки съзнателност за това как работи тялото, кога да го натоварим, кога да го релаксираме, какво означава една или друга позиция. Да преподаваш Ресторативно Движение на толкова жизнени, интелигентни, чувстващи и мислещи хора е изключително приятно.

Ако до миналата година работех с много хора в София и няколко във Варна, сега лъчите на практиката по Ресторативно Движение започват да огряват и в други краища на страната. Покрай уебинарите и личните срещи с изключителни местни преподаватели, вече ще има онлайн практика по РД и за Несебър и Хасково, а скоро, както се казва, и в други градове.

Моя баща практикува и води лични фитнес тренировки в Казанлък, та може да се каже, че почти във всеки край на държавата имаме по някой, който добре разбира важността на подредбата за здраве, доброто и съзнателно позицониране на тялото или има силна лична практика. До края на тази година в София ще имаме и още един сертифициран преподавател, така че във всеки един момент ще може да се обърнете към нея за подкрепа!

От сърце се радвам на всички български срещи, семинари, уебинари и разговори и благодаря на всички, които подкрепят Movewellbg, слушат ни по радиото, тренират с нас на десетки хиляди километри и са проводник на съзнателното движение!

Пожелавам ни силен и здрав следващ сезон и до нови срещи!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s