Align With Me

Време + практика = злато

Вашият коментар

1604495_10152164886993536_1922952117_n

През последните месеци се фокусирах върху умението да преподавам по-ясно Ресторативно Движение – както на живо тук  в Калифорния, така и дистанционно чрез уебинарите. Откривам, че е еднакъв кеф да запознаваш съвсем начинаещи с основните принципи, но и да можеш да стигнеш по-дълбоко с хората, които искат резултатна лична практика и развитие.

Колкото  и да обяснявам и да показвам, един значим фактор обединява прогреса на начинаещите и на напредналите и това е време и практика. Иска се време за да се осъзнаят принципи, да се тестват, да се натрупа опит и умение, да може уменията от пода на залата да се преобразят в умения, които да покажем на разходка, по време на спорт или състезание. Супер приятно е да си говорим за движенията, за смисъла на един или друг детайл, но само дълбоката и дълга лична практика носи промените, които търсим.

Малко дистанциращо е да учиш система, която използва геометрия за да промени биологията ти, но това е само на пръв поглед, заради желанието да ремонтираме това или онова или пък да оптимзираме това или онова. Ако намерим начин да се забавляваме с тялото си където и да сме и да откриваме десетките начини да го обитаваме във всеки един момент, практиката по Ресторативно Движение става ежедневен готин избор, като да рециклираш или да не се впускаш в негативни мисли. Култивирането на съзнателност за части от човешката система, за които сме станали слепи е от една страна мистично, но от друга е еволюция на това да искаш и да можеш повече за себе си – в крайна сметка за да направиш това, за което си дошъл на земята възможно.

Всичко това за да кажа, че ако търсите разбиране или нещо в РД не ви е ясно, с практика повечето въпроси намират отговор. Разбира се, винаги е по-лесно с приятели.

С Ефтим и Sport Revolution организираме първия интензив по Ресторативно Движение. Няколко часа само за вас, които са практика и разбиране за вас самите. Препоръчвам го и на начинаещи и на напреднали, защото всеки ще прогресира в рамките на това време. Ако сте съвсем начинаещи, минете уебинарите за стъпалата от януари и февруари и заповядайте на 9 Март от 10:30 до 1:30  да се пораздвижим и да се забавляваме!

от мен здраве и до скоро на Бг територия 🙂

Галя

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s