Align With Me

Есен – време за уебинари

Вашият коментар

Galina Denzel spinal alignment workshop

Още помня първия си уебинар – организаторите бяха в САЩ, аз бях в апартамента ни в София, по пижама. Станах в 3 сутринта за да се включа  и да мога да задавам въпроси на треньорите. На края на сесията, към 4 и половина, единият от треньорите ми каза : “Ти не си ли някъде в Европа?’‘. “Да“, казах аз. „Ей, луда жена….“

Луда не луда, помня този уебинар до днешен ден, заради глада за знание, но и заради удоволствието и топлото чувство, че мога да уча нещо у дома, по пижама, докато целия квартал спи; и да се събудя на сутринта и да посрещна клиентите си заредена с нова енергия, пък и с нови умения, които да практикуваме заедно.

В последните години почти не минава месец от живота ми без уебинар, дали ще е на работна тема или във връзка с някое хоби, но благодарение на Интернет никога не съм се чувствала изолирана от едни от най-ценните и готини хора в света.

През изминалата година проведох няколко тестови уебинара с близък кръг клиенти и беше наистина удовлетворяващо както за мен така и за тях да можем да учим заедно, в реално време, или пък когато на тях им е удобно. От една страна много  искам да запазя връзката си с България и хората, които обичам и ми липсва да тренирам на живо, от друга, работата ми в САЩ се развива доста бързо и искам да допринеса с каквото мога за двигателната култура по родните земи.  Така малко по малко решихме да направим график за редовни занимания с Ресторативно Движение и да прекарваме безценно и ползотворно време заедно, работейки с тази полезна за всеки материя.

На 21 Ноември ще направим първата си среща – темата е “Здрав корем, здраво тяло“. Приготвила съм приятна лекционна част, с която да си припомните функциите на корема и целия кръстно-тазов комплекс, както и практическа част, в която да опитате движенията за домашната си практика по Ресторативно Движение. Независимо дали го правите за себе си или за да помогнете на други да бъдат по здрави, личните ви занимания са ивестицията в резултатите ви – дали ще изглеждате по-добре, дали ще сте по-силни, дали ще се избавите от досадни болежки или ще станете по-ценни треньори.

За да вземете най-много от уебинарите, отделете си тихо и спокойно място без разсейващи телевизори, музика, хора. Ако часът не ви е удобен за живо занимание, винаги може да гледате записа по-късно, по-добре е да пропуснете живата лекция, отколкото да изпуснете възможността за цялостна и съзнателна практика.

Ако сте на живо, пригответе се да задавате въпроси, това ще може да направите в чат прозореца на програмата, а на края на уебинара ще отделим специално време за да им отговорим. Разбира се, ако има много въпроси, ще им обърнем внимание и на Фейсбук страницата ни.

Вълнувам се много и се радвам, че първото занимание ще се случи съвсем скоро.

На всички, които за първи път чуват за уебинарите, препоръчвам да видят страницата с иформация – график и записване. Бъдете в началото на онлайн двигателна революция, ще я направим заедно!

Поздрави от мен и бъдете здрави 🙂

Галя

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s