Align With Me

2013 – година на съзнателното тяло

Вашият коментар

Весела Коледа и честита Нова Година приятели!

За мен 2012 беше интересна и много пълна година. Имах възможност да уча много за тялото – не само по обичайният начин – през схеми, учебници, ментори, методи и системи, но и до голяма степен през разглабяне на стари вярвания, инсталиране на нов опит и преживявания. Оказа се, че след 33 години в едно тяло, то може да се обитава и използва  по съвсем нов начин.

Чрез работата си с методите на Ресторативното движение, успях да скъся и времето, в което мога да помогна на клиентите си да превъзмогнат затрудненията, които срещат в движението или фитнес програмите си. Успях да се свържа с различни холистични практици, с които заедно можем много повече, отколкото всеки сам по отделно. И лично и професионално, годината беше богата и много благодатна.

elvis

2013 започва със серия от семинари на тема “Тазово дъно“, които ще проведа с група жени, тук в Южна Калифорния. Имам огромно желание, а вече и техническа възможност за започване на серия от уебинари за хората, които се интересуват от работата с Ресторативно Движения в България. Само след няколко дни ще обявя първата дата за уебинар – той ще бъде безплатен и първи модул от ежемесечни модули на различни теми, които ще задълбочат разбирането за центрирането на тялото като концепция и практика.

Надявам се, че за всички вас 2013 ще донесе нови възможности за развитие на тялото и духа!

Желая ви активна, благословена и щастлива 2013!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s